Espanyol

L'Espanyol i el món del futbol donen l'últim adéu a Josep Parra

Família, amics i diverses personalitats de l'Espanyol han volgut retre l'últim adéu al central egarenc, que va morir ahir als 90 anys

Actualitzat

L'Espanyol i el món del futbol han dit adéu avui, dimarts, a Josep Parra, un dels millors centrals del món durant la dècada dels 50. La família, els amics i diverses personalitats de l'Espanyol han volgut retre l'últim adéu al central egarenc, que va morir ahir als 90 anys.

Més de dues-centes persones s'han aplegat al tanatori de Terrassa per acomiadar un futbolista mític conegut com el "kàiser de Sarrià". Membres del primer equip, l'entrenador blanc-i-blau Constantin Galca i el capità Javi López, de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE), de l'Agrupació de Veterans, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, entre altres personalitats, han acomiadat qui ha estat un dels millors jugadors de la història del RCD Espanyol.

Parra va marcar una època a la rereguarda blanc-i-blava, amb més de dos-cents partits disputats en les dotze temporades que va portar la samarreta de l'Espanyol. De fet, va ser el primer futbolista català a figurar en l'onze ideal d'un mundial, el del Brasil del 1950.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut