Espanyol

L'Espanyol guanya per la mínima el Blooming en un partit gris i amb poques ocasions (1-0)

Un gol de Salva Sevilla ha servit perquè els blanc-i-blaus aixequin la Recopa Cine Center. Raíllo ha sigut expulsat al final de la primera part, mentre que Abraham s'ha retirat per problemes físics.

Pau RodríguezActualitzat

L'Espanyol ha guanyat la Recopa Cine Center al derrotar per la mínima el Blooming (1-0), equip de la Primera Divisió boliviana i dirigit per l'exjugador Erwin "Platini" Sánchez. La inspiració de Burgui i l'encert de Salva Sevilla han permès que els homes de Sergio González s'enduguessin un enfrontament gris, amb poques oportunitats i en moments amb l'ambient caldejat.

El Blooming ha sortit d'inici plantejant una pressió alta que ha impedit a l'Espanyol construir amb comoditat i sortir del seu camp amb la pilota controlada. Els bolivians han fet un pas endavant per portar el pes ofensiu del matx, però, tot i tenir algunes oportunitats, no s'han apropat amb perill excepte en un contraatac en què l'àrbitre no ha xiulat una caiguda d'Hugo Bargas a l'àrea blanc-i-blava.

L'Espanyol ha començat a carburar a mitjans de la primera part i ha tingut les primeres ocasions de gol, la més clara a peus de Mamadou. Jordán ha hagut d'entrar al camp al minut 24 per substituir Abraham, amb molèsties físiques. Burgui ha assumit la responsabilitat en atac i en una de les seves jugades per la banda ha centrat perquè Salva Sevilla rematés sense oposició i estrenés el marcador. Poc després, l'àrbitre ha expulsat Raíllo per doble amonestació i el partit ha arribat al descans amb l'ambient caldejat.

Rober i Navarro han entrat per Javi López i Fuentes en l'inici de la segona part. L'equip bolivià ha aprofitat la superioritat numèrica per tornar a pressionar a tot el camp, ha agafat la pilota i ha anul·lat el joc de l'Espanyol. Un cop més, la velocitat i el desbordament de Burgui ha despertat els homes de Sergio González en atac, però l'extrem cedit pel Reial Madrid ha sigut substituït per Dalmau.

En els últims minuts, els blanc-i-blaus han intentat sentenciar el partit sense èxit. Rufo ha entrat per Mamadou, que no ha estat gaire encertat, i el Blooming ha buscat en les últimes jugades l'empat al marcador. Els homes de Erwin "Platini" Sánchez no han aconseguit el seu objectiu i han acabat el partit sense rematar a porta.

Abraham, amb una distensió

Abraham González ha acabat l'amistós contra el Blooming bolivià amb una distensió al múscul semitendinós de la cama esquerra, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava després del partit. Els metges han sotmès el futbolista a una ecografia a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva que ha confirmat el diagnòstic, després de notar molèsties a la cama i retirar-se a la primera part del partit per evitar complicacions a la zona afectada. Les previsions de recuperació són optimistes i Abraham hauria de sumar-se al treball amb la resta dels seus companys a principi de la setmana que ve, de manera que estaria disponible per al següent compromís de Lliga, dissabte contra el Màlaga a l'estadi de Cornellà-el Prat