Espanyol

Leo Baptistao: "Intentarem no marxar de Bernabéu amb les mans buides"

El davanter italobrasiler ha confessat que no renuncien a treure un resultat positiu del camp del Reial Madrid, un estadi on l'Espanyol encadena 21 anys sense guanyar

Actualitzat

L'Espanyol ha començat a preparar el partit de diumenge al Santiago Bernabéu. L'equip blanc-i-blau afronta el repte amb optimisme, després d'haver sumat 7 dels 9 punts en joc en les tres últimes jornades. Javi Fuego, que es va perdre el partit amb el Deportivo, ja s'ha reincorporat al grup.

De cara a diumenge, la plantilla espanyolista sap que no es pot refiar del fet que el Madrid hagi ensopegat en el tres partits de Lliga que ha jugat al Bernabéu: empats amb el València i el Llevant i derrota amb el Betis. Després de la sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Leo Baptistao ha confessat que no renuncien a treure un resultat positiu del Bernabéu, un estadi on l'Espanyol encadena 21 anys sense guanyar.

"Pot ser bo o dolent això. Segur que sortiran a per totes perquè volen sumar els tres primers punts, però intentarem no marxar amb les mans buides i aconseguir un bon resultat", ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut