Futbol

L'entrenador del Manlleu, Albert Santanera, perd els papers amb unes explosives declaracions contra els àrbitres

Les seves paraules arriben després que l'equip va encaixar una golejada

Actualitzat

Albert Santanera, entrenador del Manlleu, de la Primera Divisió Catalana, va perdre els nervis diumenge passat després de la derrota del seu equip al camp de la Muntanyesa per 5-1 i va insultar greument els àrbitres del matx.

Ja en fred, Santanera ha recapacitat i ha demanat disculpes per les seves desafortunades paraules, alhora que ha exonerat el club de qualsevol responsabilitat en les seves declaracions.

El Manlleu, per la seva banda, també s'ha desvinculat d'aquesta explosió d'ira.

Dilluns, 16 d'octubre, davant de la repercussió de les seves paraules, l'entrenador va posar el seu càrrec a disposició del club. Però, com explica el Manlleu en un comunicat, la junta no l'hi ha acceptat i ha decidit obrir-li un expedient disciplinari i apartar-lo de l'equip en espera de la sanció que li imposi el comitè.

El president del club, Eduard Marginet, ha explicat que l'han apartat de la seva feina al primer equip a l'espera de la sanció que rebi, però que no volen renunciar a la seva aportació: "Per un cop que ha fet això, no podem prescindir de la feina que ha fet. Ens ha ajudat molt en moments difícils, i hem de valorar aquesta feina. M'ajudarà a mi en altres tasques del club." El president també ha reconegut: "Estem tristos per aquestes declaracions, ell el primer, però a la gent de club se li ha de donar una segona oportunitat."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut