Laura Orgué guanya la mitja marató de la Transvulcània (Transvulcania)
Atletisme

Laura Orgué i Stian Angermund-Vik guanyen la mitja marató de la Transvulcània

Amb aquesta victòria, la catalana confirma el seu bon moment de forma en guanyar a La Palma, després del seu segon lloc en el Quilòmetre Vertical

Actualitzat

Laura Orgué continua col·leccionant triomfs i ha estat la millor en la mitja marató de la Transvulcània. La catalana ha fet un temps de 02:45:52, seguida d'Eli Gordon (02:52:32) i Christel Dewalle (02:52:35). Amb aquesta victòria, Orgué confirma el seu bon moment de forma en guanyar a La Palma, després del seu segon lloc en el Quilòmetre Vertical.

En categoria masculina s'ha imposat el noruec Stian Angermund-Vik, que ha fulminat els registres d'anteriors edicions i ha parat el cronòmetre en 02:13:34, sis minuts menys que el millor temps establert fins al moment. En segona posició ha entrat a la meta del Refugi del Pilar el corredor japonès Rui Ueda, a tan sols nou segons de diferència. El tercer classificat ha estat l'atleta basc Aritz Egea, que ha recorregut els gairebé 25 quilòmetres d'aquesta prova en un temps de 02:15:25.

 

Pere Aurell s'ha emportat el triomf en l'ultramarató, prova reina de Transvulcania Naviera Armas 2018, amb un temps de 7h37: 26, seguit del rus Dmitry Mytayev, que ha entrat a la meta de Los Llanos de Aridane poc més d'un minut després (7h38 : 22), seguit del francès Thibaut Garrivier amb un temps de 7h42: 49.

Mentre que el català competia en la Transvulcania, la seva parella, l'holandesa Ragna Debats disputava i guanyava el Mundial de trail running a Penyagolosa.

 


 

 

Anar al contingut