El Polo de Latvala al Ral·li de Finlàndia (EFE)
El Polo de Latvala al Ral·li de Finlàndia (EFE)
Automobilisme

Latvala guanya el Ral·li de Finlàndia i se situa segon del Mundial al darrere del seu company Ogier

Jari-Matti Latvala ha guanyat per segona temporada consecutiva el ral·li del seu país, Finlàndia. Amb els punts aconseguits, s'ha posat segon del Mundial al darrere de Sébastien Ogier

Actualitzat

Jari-Matti Latvala (Volkswagen Polo R WRC) ha guanyat per segon any consecutiu, i tercer al llarg de la seva carrera, el Ral·li de Finlàndia. La competició ha estat marcada per la lluita constant entre el finlandès i el seu company d'equip i líder del Mundial, Sébastien Ogier. El francès ha estat segon a 13,7 segons del guanyador. El tercer lloc del podi l'ha ocupat Mads Ostberg (Citroën), molt lluny dels dos primers. Dani Sordo (Hyundai i20) ha acabat onzè.

Per Latvala, de 30 anys, aquest ha estat el seu segon triomf de la temporada després d'imposar-se a Portugal el maig passat, i el permet situar-se darrere del seu company Ogier en la classificació del Mundial. El francès, però, sembla que no ha de patir gaire gràcies als 83 punts d'avantatge que el separen del segon de la general. El tercer del campionat, com al Ral·li de Finlàndia, és Ostberg.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut