Saúl i Keko lluiten una pilota (EFE)

L'Atlètic de Madrid remunta i venç L'Eibar per continuar perseguint el Barça (3-1)

Els de Simeone han sumat tres punts importantíssims per a no despenjar-se de la persecució del líder blaugrana. Tot i que l'Eibar ha obert el marcador, l'Atlètic ha capgirat el marcador amb dos gols de Giménez i Saúl i un tercer de Fernando Torres, que ha suposat el seu gol 100 amb l'equip

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'Atlètic de Madrid necessitava sumar els tres punts a casa per no despenjar-se en la persecució del líder, el Barça, davant d'un Eibar que també buscava una victòria per a mantenir-se en zona europea a la taula. Els de Simeone han fet la feina i no perden la segona plaça a la classificació (3-1).

Els matalassers enfrontaven el matx amb moltes baixes a la defensa ja que Juanfran va veure la cinquena groga contra el Barça, mentre que Godín i Filipe van ser expulsats. La primera part ha estat poc vistosa però molt tensa, en un partit molt tancat, amb els jugadors molt ben posicionats, però amb molt poques arribades i oportunitats de gol. Això sí, amb un joc amb molt desgast físic. L'Atlètic ha mantingut el control del partit durant tot el primer temps però no ha estat capaç de crear situacions clares de gol. Al descans, empat a zero.

En el primer minut de la segona part, l'Eibar ha obert el marcador. Saúl, en un error de defensa, perd la pilota davant de la seva porteria i Keko l'hi roba per rematar-la dins de la porteria d'Oblak (0-1). A l'Atlètic de Madrid no li ha costat gaire empatar el partit. Després d'una sacada de córner, Giménez s'avança al porter de l'Eibar, i remata amb tot, de cap, dins de la porteria de Riesgo (1-1, minut 11). Un altre cop de cap, aquest de Saúl, i també després d'una sacada de córner, ha suposat el 2-1 a favor dels de Simeone (63'). Saúl, amb aquesta diana, s'ha tret un pes de sobre, després que l'Eibar marqués el primer gol per error seu.

Fernando Torres ha marcat el seu gol 100 amb la samarreta blanc-i-vermella, en temps afegit (3-1), que ha servit els de Simeone per segellar la victòria.