Lekue celebra el tercer gol de l'Athletic contra el Sassuolo (EFE)
Lliga Europa

L'Athletic Club s'imposa al Sassuolo i certifica la classificació per als setzens de final (3-2)

Els bascos han fet els deures contra el conjunt italià i han sumat una treballada victòria, amb gols de Raúl García, Aduriz i Lekue, que els permet passar a la següent ronda quan queda una jornada per acabar la fase de grups

David CarballoActualitzat

Al contrari que el Celta i el Vila-real, l'Athletic Club sí que ha fet els deures europeus i s'ha classificat per als setzens de final de la Lliga Europa quan queda una jornada per acabar la fase de grups. Els bascos s'han imposat al Sassuolo per un ajustat 3 a 2 a San Mamés en un duel vibrant i amb alternatives en el marcador.

Els italians s'han avançat amb un gol matiner i afortunat de Balenziaga en pròpia porta, però l'equip d'Ernesto Valverde ha reaccionat ràpidament i ha igualat el gol en contra amb una diana de cap de Raúl García, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

En la represa, dos gols d'Aduriz i Lekue semblaven deixar el matx vist per a sentència, però els italians encara han pogut retallar diferències per mitjà de Ragusa i han donat emoció al tram final. Amb aquesta treballada victòria, l'Athletic ja té el passaport per a la següent ronda i suma 9 punts, els mateixos que el Genk, que s'ha imposat al Rapid de Vena i lidera el grup pel millor "goal average" general.

 

Anar al contingut