ACB

L'Akasvayu posa a prova davant el Reial Madrid la seva imbatibilitat a Fontajau

L'Akasvayu Girona posarà a prova avui a les set de la tarda la seva condició d'invicte al pavelló de Fontajau davant el Reial Madrid, l'indiscutible líder de l'ACB, ja que compta per victòries els tretze partits de Lliga que ha disputat. El conjunt català no ha perdut un sol partit a la seva pista en tota aquesta temporada, comptant la Lliga Catalana, la Copa FIBA i l'ACB.

Actualitzat

Durant tota aquesta setmana, a Girona hi ha hagut un fort moviment d'entrades per presenciar en directe un dels partits més interessants de la catorzena jornada, i ningú no dubta que la victòria ha de quedar-se a casa.

"Si juguem com sabem fer-ho estic segur que guanyarem el partit", ha comentat el base Marko Marinovic, que ha afegit que "jugar contra el Madrid és una motivació especial, i fer que perdin el primer partit de Lliga encara ho és més".

De la seva banda, l'escorta Fernando San Emeterio creu que a Fontajau serà la principal basa de l'Akasvayu "per aconseguir un triomf que ens donaria molta moral a l'hora d'afrontar el calendari immediat". El conjunt català arriba a aquesta cita després d'encadenar quatre triomfs a l'ACB, els tres últims davant equips de la zona alta: Estudiantes, Gran Canària i Caja San Fernando.

Amb un balanç de deu victòries i tres derrotes, un triomf davant el conjunt madrileny permetria a l'Akasvayu consolidar-se a la zona alta de la classificació, on només té per damunt el Tau Cerámica i el Reial Madrid. El públic gironí, això no obstant, es quedarà sense viure en directe un dels principals atractius que tenia aquest partit, el retorn de Raül López a Fontajau, si finalment es confirma la baixa del base madridista.

Anar al contingut