Anna Cruz i Mireia Belmonte
Anna Cruz i Mireia Belmonte
Olimpisme

L'Ajuntament de Badalona organitza la rebuda de Mireia Belmonte i Anna Cruz a l'aeroport del Prat

El consistori de la ciutat vol donar la benvinguda a les seves ciutadanes que tornen dels Jocs Olímpics de Rio amb meritòries medalles. I posarà autocars a disposició dels seus veïns que vulguin anar a l'aeroport del Prat a rebre-les

Actualitzat

L'Ajuntament de Badalona posarà autocars a disposició dels seus veïns que aquest dimarts vulguin anar a l'aeroport del Prat per rebre les seves dues ciutadanes que han guanyat medalles olímpiques en els Jocs de Rio, la nedadora Mireia Belmonte (or en 200 papallona i bronze en 400 estils) i la jugadora de bàsquet Anna Cruz (plata).

Els vehicles sortiran des del Museu de Badalona i el Pavelló Olímpic en direcció a l'aeroport, en una expedició encapçalada per l'alcaldessa Dolors Sabater. Tot i que el viatge serà gratuït, és necessari inscriure's prèviament trucant al Departament d'Esports del consistori. El vol de les dues esportistes té prevista la seva arribada a les 16:30.

Dimecres a la tarda Mireia Belmonte, que va rebre el títol de filla predilecta de Badalona l'any 2015, serà homenatjada a l'Ajuntament. Després de l'acte institucional, la nedadora sortirà a la balconada de la seu municipal per dirigir-se als seus conciutadans.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut