Buffon, indignat davant la decisió de l'àrbitre anglès Michael Oliver (Reuters)

La UEFA obre expedient a Buffon per la seva expulsió contra el Madrid

La vermella directa al porter italià encara cueja

La UEFA ha decidit obrir un expedient disciplinari a Gianluigi Buffon per la seva expulsió en el partit de tornada de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid (1-3). El porter italià va veure la targeta vermella directa per protestar la decisió arbitral d'assenyalar un penal en contra de la Juventus en el minut 93

La Comissió de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA estudiarà el dia 31 de maig el procediment incoat a Buffon. Responsabilitza el jugador italià d'infringir el reglament disciplinari per la targeta vermella que va determinar la seva expulsió i per incomplir els principis generals de conducta.

Gianluigi Buffon va ser expulsat per Michael Oliver en el temps afegit del partit. L'àrbitre anglès va xiular penal per una acció de Benatia sobre Lucas Vázquez quan el Juventus guanyava per 0-3 i havia igualat l'eliminatòria. Cristiano Ronaldo va marcar i va classificar el Reial Madrid per a les semifinals.

Aquella nit de l'11 d'abril, Buffon va dir en acabar el partit:

"Estava molt a prop, com ho estaven l'àrbitre i el jutge de línia. Si tens el cinisme de xiular un penal en el minut 93 no ets un home, ets un animal, per la falta de sensibilitat davant del que ha passat i el sacrifici de tots. No pot passar això després del que havia passat abans. L'àrbitre estava fora del partit."