Fatim Jawara va morir intentant travessar el mar Mediterrani
Futbol internacional

La portera de la selecció de Gàmbia mor mentre intentava travessar el Mediterrani

Fatim Jawara, de 19 anys, va morir a l'octubre després que l'embarcació on viatjava procedent de Líbia va bolcar en alta mar en el seu camí cap a Europa

Actualitzat

La portera de la selecció femenina de Gàmbia, Fatim Jawara, va morir a l'octubre mentre intentava creuar el mar Mediterrani per arribar a Europa amb l'esperança de començar una nova vida, segons ha confirmat la seva exentrenadora.

Jawara, de 19 anys, navegava en una embarcació procedent de Líbia, però va bolcar durant la travessia i de forma tràgica va perdre la vida. Se sumava així a les més de 3.000 persones que han mort durant el 2016 en circumstàncies similars.

"La seva mort és prematura. Estem desesperats. Ens recordem de les seves actuacions en el terreny de joc, com el penal que va aturar a un equip de joves escoceses de Glasgow", ha explicat Chorro Mbenga, que va ser l'ajudant de la selecció sub-17 de Gàmbia, on Jawara va començar a despuntar.

El president de la Federació de Futbol de Gàmbia, Lamin Kaba Bajo, també ha expressat la seva tristesa en saber la tràgica mort de Jawara: "Estem de dol, és una gran pèrdua per a l'equip nacional de futbol i per a la nació."

Anar al contingut