Nardi i Djokovic, en un moment del partit
Nardi i Djokovic, en un moment del partit. (Reuters)
Tenis

La pitjor derrota de Djokovic: contra el 123 del món i enfurismat

El jove Luca Nardi, de només 20 anys i repescat de la prèvia, fulmina el serbi i número 1 del món en tres sets (6-4, 3-6 i 6-3)

Fins avui, gairebé ningú coneixia el seu nom: Luca Nardi. Aquest tenista italià, de 20 anys i 123 del món, ha superat Novak Djokvic en la tercera ronda d'Indian Wells (6-4, 3-6 i 6-3), en 2 hores i 22 minuts. La pitjor derrota de la carrera del tenista serbi, número 1 del món, després de gairebé mil partits en grans tornejos.

Nardi participava en el torneig com a "lucky loser": és a dir, convidat i repescat per l'organització del torneig, després de perdre en la ronda prèvia.
 

 

Nardi treu de polleguera Djokovic

L'italià ha estat millor que el serbi, més erràtic de l'habitual, que ja havia tingut més dificultats de les previstes, en els primers partits a Indian Wells. El partit ha vist una situació inèdita en el segon set, quan Nardi li ha trencat el servei per situar-se 0-3: Nardi ha restat un servei gairebé aturat i sense potència i tot i que Djokovic li ha respost, el serbi s'ha pensat que el punt no era vàlid.

Nardi ha seguit jugant per adjudicar-se'l amb un cop guanyador, davant de la incredulitat del número 1 del món. Djokovic s'ha discutit amb el jutge de cadira, que ha adduït que ningú no havia cantat res per aturar el joc i que, per tant, el punt era perfectament vàlid.
 


La situació ha provocat la reacció de Djokovic, que s'ha acabat emportant el segon set. Nardi no s'ha descentrat i s'ha imposat en un partit que el posa en primera pàgina del tenis mundial. Una bogeria, com ell mateix ha qualificat. 

Anar al contingut