Un moment del Nàstic - Elx (Foto: @LaLiga)

La mala primera part del Nàstic davant l'Elx el condemna a la derrota (1-3)

El Nàstic no ha estat a l'alçada en la primera part a casa davant l'Elx, i això l'ha portat a encaixar una derrota que compromet la seva recuperació a la classificació

El Nàstic ha perdut 1 a 3 a casa davant l'Elx, en un resultat que després de tres jornades fora de les posicions de descens li pot frenar la remuntada. Davant de l'Elx, Juan Merino ha presentat força sorpreses a l'onze i no li han acabat de funcionar. La primera part dels grana, ha estat de les que valdrà més no recordar-se'n . Als tretze minuts, l'Elx s'ha avançat a través de Fabián Ortiz. El jugador, que ha rebut la pilota fora de l'àrea, ha dirigit un xut que ha entrat per l'escaire. Reina no ha pogut fer-hi res, però sí que ha estat encertat amb unes mans salvadores en una rematada de Dorca. El Nàstic ho passava malament i la mostra ha estat el gol de Djetei en pròpia a una centrada de Luis Pérez. Sense rumb, els grana han rebut el tercer. L'ha marcat Nino gràcies a l'assistència d'Hervías.

L'Estadi ha registrat la segona millor entrada de la temporada amb 7.783 espectadors i, abans del descans, una bona part de la tribuna ha escridassat l'equip. Però els de Juan Merino no han reaccionat, ja que Reina, a l'inici de la segona, ha salvat el quart gol en una acció de Borja Valle. Hervías també ha buscat sorprendre el porter grana, que és el que més feina ha tingut pels locals. El gol de l'honor, l'ha firmat Manu Barreiro quatre minuts abans del final, rematant de cap una centrada de Cristian Lobato. La reacció ha arribat massa tard en una nit en què el Nàstic ha tornat ha mostrar la seva pitjor versió i s'apropa un altre cop a la zona perillosa de la classificació.