Leo Messi, rodejat de nens, en un dels actes de la fundació (fundacionleomessi.org)
Barça

La Fundació Leo Messi finança la investigació de càncer infantil a la Vall d'Hebron

La fundació del jugador del Barça finançarà el sou d'un any d'una doctora que s'incorporarà al grup de recerca en càncer infantil de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona

Actualitzat

El jugador del Barça Leo Messi és solidari amb el càncer infantil. La fundació del blaugrana finançarà el sou d'una doctora per donar suport durant aquest any al grup de Recerca Translacional en Càncer de la Infància i l'Adolescència de la Vall d'Hebron de l'Institut de Recerca (VHIR), liderat pel doctor Josep Sánchez de Toledo.

La tasca de la doctora Míriam Vidal serà gestionar les dades dels pacients que s'han d'incorporar en un assaig clínic: com es troben, antecedents, quina és la seva resposta al tractament, etc. Per a ella, el seu treball és "molt gratificant" perquè, segons ha assegurat: "Amb la meva petita aportació estic contribuint a millorar la vida dels nens, que per als que treballem aquí són el més important".

El doctor Josep Sánchez de Toledo ha comentat que aquesta aportació de la Fundació Leo Messi complementa els esforços del Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l'hospital, del VHIR i d'altres associacions "per millorar la qualitat assistencial, la recerca i el benestar dels nens i adolescents afectats pel càncer, així com de les seves famílies ".

Aquesta no ha estat la primera vegada que la fundació de Leo Messi ajuda els nens ingressats a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. L'any passat ja va finançar la construcció de l'Espai Barça: una àrea lúdica de 45 metres quadrats situada a l'Àrea Maternoinfantil de l'hospital per millorar l'estada i la recuperació dels nens i adolescents ingressats, entre altres accions.

Anar al contingut