Ibrahimovic durant un partit amb els LA Galaxy (Reuters)
Futbol internacional

La Federació Sueca de Futbol confirma que Ibrahimovic no disputarà el Mundial de Rússia

L'anunci tanca diverses setmanes d'especulacions sobre un possible retorn de l'ara davanter del LA Galaxy, de 36 anys, que es va retirar de la selecció sueca després de l'Eurocopa del 2016

Actualitzat

La Federació Sueca de Futbol ha anunciat aquest dijous que Zlatan Ibrahimovic, retirat de la selecció després de l'Eurocopa 2016, es manté ferm en la seva decisió i no serà al Mundial de Rússia. "Vaig parlar amb Zlatan dimarts. Em va comunicar que no ha canviat d'idea respecte a la selecció. El seu 'no' segueix vigent", ha confirmat el màxim responsable de la selecció sueca, Lars Richt.
 
Igual que va passar en anteriors convocatòries, Ibra no és per tant elegible per a la llista que el seleccionador suec Jan "Janne" Andersson farà pública el 15 de maig, consta en el comunicat. L'anunci tanca diverses setmanes d'especulacions sobre un possible retorn de l'ara davanter del LA Galaxy, de 36 anys, alimentats per ell mateix amb missatges ambigus, que havien generat cert cansament entre els seus excompanys i el mateix Andersson.
 
El capità de Suècia, Andreas Granqvist, havia instat ahir en declaracions al diari "Aftonbladet" Ibrahimovic que aclarís d'una vegada si volia tornar a la selecció o no. L'exjugador de FC Barcelona, ​​Juventus, Milan, Inter i Manchester United havia comentat recentment que les seves opcions de ser a Rússia havien augmentat o que el Mundial sense ell no seria un Mundial "de veritat".  

El fet que Ibra hagi signat un contracte de publicitat amb una companyia de targetes de crèdit per ser la seva cara visible a Rússia havia fet despertar els dubtes sobre si tot no era en realitat una forma de promocionar els seus negocis. Suècia, que va eliminar Itàlia en la repesca, està enquadrada en el grup F, amb Alemanya, Mèxic i Corea del Sud.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut