Cristiano Ronaldo és el capità de la selecció portuguesa, vigent campiona d'Europa (Reuters)
Futbol internacional

La Federació Portuguesa programa un partit amistós el mateix dia de la final de la Champions

El duel contra Xipre a l'estadi Antonio Coimbra da Mota d'Estoril està programat pel 3 de juny a les quatre de la tarda, unes hores abans que es disputi la final de la Lliga de Campions a l'Estadi del Mil·leni de Cardiff

Actualitzat

La Federació Portuguesa de Futbol ha confirmat la disputa d'un partit amistós contra Xipre a l'estadi Antonio Coimbra da Mota per preparar la seva participació a la Copa Confederacions com a vigent campiona d'Europa. El duel està programat pel 3 de juny, una data sorprenent perquè és el mateix dia que es disputa la final de la Lliga de Campions a Cardiff.

El partit està previst que comenci a les quatre de la tarda a Estoril, unes hores abans de l'inici de la final de la Champions que es disputarà a l'Estadi del Mil·leni de Cardiff. Tot i que encara no es coneixen els dos equips finalistes, el seleccionador portuguès Fernando Santos alliberarà d'aquest compromís els futbolistes que hagin de disputar la final de la màxima competició europea de clubs.

La decisió de la FPF sorprèn tenint en compte que en sis dels vuits equips que han arribat fins als quarts de final de la Champions hi ha la presència de futbolistes portuguesos amb moltes opcions d'arribar a la gran final i que han entrat en les últimes convocatòries de Fernando Santos.

Reial Madrid: Cristiano Ronaldo i Pepe

FC Barcelona: André Gomes

Atlètic de Madrid: Tiago Mendes

Bayern de Munic: Renato Sanches

Borussia Dortmund: Raphael Guerreiro

Mònaco: Joao Moutinho i Bernardo Silva

Anar al contingut