Imatge d'arxiu de La Curva a Cornellà-el Prat
Espanyol

La Curva creu l'Espanyol està mal gestionat

El grup d'animació perico ha reaccionat després que el club els ha tret els privilegis que tenien a començament de temporada

Actualitzat

Segueix l'embolic entre l'Espanyol i alguns aficionats pericos. Aquest cop, la tensió ha arribat fins a les xarxes socials, on La Curva, grup d'animació del conjunt blanc-i-blau, ha esclatat davant les darreres iniciatives empreses per l'entitat. El club ha decidit retirar els privilegis que els havia concedit a l'inici de curs, després que el projecte de la graderia d'animació hagi quedat congelat.

En el seu perfil de Twitter, La Curva culpa alguns responsables per la seva mala gestió i els acusa de dedicar-se més a perseguir missatges a la xarxa que a defensar els socis. El grup ha volgut respondre als burofaxs que alguns dels seus membres han rebut en els darrers dies atacant amb duresa l'àrea social blanc-i-blava. Tot i les desavinences, Cornellà-el Prat està vivint aquesta temporada algunes de les millors entrades dels darrers anys, amb un increment notable de l'assistència. 

El partit contra l'Eibar d'aquest dissabte al migdia serà la primera cita en què els grups hauran de renunciar a les facilitats que el club estava donant per tal de crear la graderia d'animació. L'Espanyol està promovent la unificació dels diferents sectors d'aficionats en un únic espai, amb unes condicions d'ubicació i accés a l'estadi favorables perquè els diversos grups acabin acceptant el projecte.

Anar al contingut