Kristina Alminaite, fitxatge d'alçada a l'Spar Citylift Girona

L'Spar Citylift Girona completa el seu joc interior i la plantilla per a la temporada 2016/2017 amb el fitxatge de Kristina Alminaite.

Actualitzat

La lituana de 25 anys serà la jugadora més alta que hagi portat mai la samarreta de l'Uni Girona, amb 2,05 m d'alçada. És una jugadora que destaca per la seva habilitat a prop del cèrcol, anotant, rebotejant i intimidant a l'hora de fer taps.

Alminaite és internacional amb Lituània i té experiència a Euroleague i Eurocup. Va formar part de la selecció que va guanyar l'Europeu U18 el 2008 i ha estat peça fixa als combinats nacionals, passant pel Mundial U19, l'Europeu U20 i totes les convocatòries sèniors des de llavors. En competicions de club, al seu país ha guanyat 4 lligues i 3 copes i hi juga a la màxima divisió des del 18 anys.

Amb aquesta última incorporació, l'Spar Citylift Girona de la temporada 2016/2017 tindrà a la plantilla Noemí Jordana, Rosó Buch, Júlia Garriga, Leonor Rodríguez, Ainhoa López, Helena Oma, Haley Peters, Ify Ibekwe, Artemis Spanou, Sofia Silva i Kristina Alminaite.

 

Anar al contingut