Futbol

Keita Balde debutarà amb la selecció catalana amb la il·lusió per bandera

Nascut a Arbúcies de família senegalesa, Keita Balde es va fer futbolísticament a Can Barça abans de marxar ben jovenet al Lazio. Ara, amb 20 anys i consolidat a l'equip romà, li arriba l'hora del debut al Camp Nou i amb la selecció catalana

Actualitzat

En futbol els equips no tornaran a la feina fins diumenge, però aquest Sant Esteve hi ha la cita anual de la selecció catalana, amb el Catalunya-Euskadi al Camp Nou. Entre els 22 convocats per Gerard López i Sergio González hi ha majoria de jugadors del Barça i de l'Espanyol, però també futbolistes menys coneguts. És el cas de Keita Balde, català d'ascendència senegalesa que va començar al planter del Barça i que fa tres anys que juga a la Lazio de Roma.

Després de sortir del Barça i d'un breu pas pel Cornellà, va fitxar per la Lazio. Als seus vint anys, ja ha jugat tres temporades en el primer equip del conjunt romà. Malgrat que no és titular indiscutible, ha aconseguit un lloc en la plantilla, i aquesta temporada ha jugat 12 partits en la Sèrie A i ha marcat un gol.

Per a aquest jove nascut a Arbúcies serà la primera convocatòria amb la selecció de Catalunya. Per a ell és un moment molt especial. El seu objectiu és continuar progressant i triomfar en el "calcio", però, al cap, hi continua tenint el somni de tornar al Barça.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut