Handbol

Karabatic: "Quan un juga al Barcelona, sap que és aquí per lluitar per tots els títols, per guanyar-los tots"

El lateral francès Nikola Karabatic, el fitxatge estrella del Barcelona d'aquesta temporada, ha assenyalat que la seva màxima motivació és "vestir-se amb la samarreta d'un equip que aspira a guanyar tots els títols".

Actualitzat
El lateral francès Nikola Karabatic, el fitxatge estrella del Barcelona d'handbol d'aquesta temporada, ha assenyalat que la seva màxima motivació és "vestir-se amb la samarreta d'un equip que aspira a guanyar tots els títols".

Karabatic, de 29 anys, és conscient de la seva responsabilitat a l'equip blaugrana en la propera temporada i així ho fa saber: "Quan un juga al Barcelona, sap que és aquí per lluitar per tots els títols, per guanyar-los tots i guanyar el major nombre de partits. A més jugar amb el Barça és un gran repte per a mi, perquè sempre havia jugat contra ell i sempre he tingut contacte amb aquest club, al qual considero el millor del món", ha manifestat el jugador.

L'internacional francès, que considera una motivació per sí mateixa poder vestir la samarreta i jugar al Palau Blaugrana, ha mostrat la seva competitivitat: "Ara, l'important és que treballem bé, perquè tenim molts títols i molts partits que guanyar. El millor per a nosaltres serà estar molt concentrats a la feina que hem de fer perquè, sigui com sigui, serà un temporada difícil", ha assenyalat.

Un dels grans rivals a la Lliga de Campions, serà el Paris Saint Germain, actual campió de la lliga francesa i, amb el qual, Karabatic s'ha desfet en elogis: "És un gran projecte, amb molts diners i moltes ganes de fer alguna cosa important a nivell europeu. Han format una plantilla increïble", ha dit el francès.

En quant a les preguntes sobre les acusacions de les apostes il·legals a França, assumpte no resolt encara, ha sentenciat: "Sóc aquí per jugar a handbol; és l'únic que m'importa, però confio totalment en que es demostrarà la meva innocència".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut