Montoya es va acabar imposant després de completar les 200 voltes a Indianapolis (Reuters)
Motor

Juan Pablo Montoya torna a guanyar les 500 Milles d'Indianapolis 15 anys després

El pilot colombià del Team Penske, Juan Pablo Montoya, s'ha proclamat aquest diumenge, per segona vegada en la seva carrera, guanyador de les 500 Milles d'Indianapolis, que el 2015 ha celebrat la 99a edició

Xavi VegasActualitzat

Montoya, guanyador d'aquesta llegendària cursa per primera vegada l'any 2000, es va imposar al seu company d'equip, l'australià Will Power, i al nord-americà de Chip Ganassi Racing Charlie Kimball. El pilot, nascut fa 39 anys a Bogotà, va començar des de la quinzena plaça i es va emportar el triomf després d'avançar Power quan faltaven tres voltes per complir les dues-centes del traçat, en una cursa en què en les últimes quinze voltes hi va haver cinc canvis de líder.

Amb el triomf d'aquest diumenge a les 500 Milles d'Indianapolis, que dóna doble puntuació als pilots, Juan Pablo Montoya va consolidar el seu liderat a la IndyCar, ara amb 272 punts, 25 més que Will Power, segon. L'equip Penske va aconseguir el seu setzè triomf en les Indy 500 i es va consolidar amb un gran avantatge com l'escuderia més llorejada d'aquesta llegendària carrera. Penske, a més de Montoya i Power, va comptar amb el neozelandès Scott Dixon.

Anar al contingut