Espanyol

Juan Forlín i el jugador del planter Raúl Baena, novetats a la convocatòria de Pochettino

L'entrenador de l'Espanyol vol aprofitar el mal moment del Vila-real, penúltim a la classificació de la Lliga, però ha avisat que la posició de l'equip que dirigeix Ernesto Valverde no es correspon amb el joc desplegat pels groguets. Pochettino ha afirmat que una victòria a El Madrigal significaria un important cop moral per reforçar el treball que està fent l'equip. La principal preocupació del tècnic blanc-i-blau és l'encert de cara a porteria del seu equip, després d'empatar a 0 contra el cuer, el Xerez. Pochettino recupera per al partit de diumenge l'argentí Forlín i ha completat la convocatòria amb el jugador del planter Raúl Baena.

Actualitzat
Pochettino ha parlat del jove migcampista de 20 anys com "un jugador diferent dels que tenim a la plantilla". En acabar l'entrenament a la ciutat esportiva de Sant Adrià del Besòs, el futbolista ha declarat que tota la seva vida havia estat lluitant per aquest moment i que el seu objectiu és seguir lluitant i ajudar l'equip. Baena va debutar amb el primer equip de l'Espanyol dimecres passat en el partit amistós que els blanc-i-blaus van disputar contra el Sant Andreu.

Verdú i Moisés, amb molèsties durant la setmana, s'han recuperat a temps i també estaran a disposició del tècnic. L'equip viatjarà aquesta tarda amb autocar, amb les baixes de Javi Chica i Juanjo Ciércoles, que s'han sumat a les ja conegudes de Tamudo i De la Peña. El davanter i el migcampista continuen treballant en solitari per recuperar-se de les lesions. Tamudo i De la Peña evolucionen positivament i podrien integrar-se a l'equip la setmana vinent, aprofitant el descans de la Lliga pels compromisos internacionals de les seleccions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut