Bartomeu, en un acte de precampanya
Bartomeu, en un acte de precampanya
Barça

Josep Maria Bartomeu reconeix errades en la gestió del futbol base i aposta per la discreció per reflotar el Barça B

El Barça B jugarà a la Segona B després del descens d'aquesta temporada. El llavors president del club i ara precandidat, Josep Maria Bartomeu, ha reflexionat sobre aquest tema

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu, fins fa poc president del Barça i ara aspirant a tornar a la presidència, ha reconegut un mal funcionament en la formació de jugadors a la Masia. En una entrevista amb l'Agència EFE, Bartomeu ha admès que "aquest any alguna cosa ha passat al Barça B, que no està bé. Potser és que eren molt joves. Molts s'han pensat que eren cracs mundials i els jugadors del B han de saber que estan en procés de formació".

Tot i això, el precandidat creu que la culpa no és dels jugadors sinó del club i dels mitjans de comunicació, perquè creu que "se'ls lloa en excés i molts s'ho han cregut". Bartomeu pensa que "no podem convertir en cracs a jugadors de 18 o 19 anys per una gran actuació. A més, és una errada fer-los entrenar tant amb el primer equip, fer-los jugar amistosos o que debutin en partits de la Copa del Rei".

El seu diagnòstic és clar: "És culpa nostra; hem venut al món la Masia con el centre de referència estrella del futbol, però ens hem equivocat en fer-ho públic." La solució de Bartomeu passa per "tornar a treballar amb discreció", "fer un treball més opac" i "parlar menys del futbol formatiu i del Barça B".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut