Barça

Laporta aposta per Enric Masip, Gaby Cairo i Javi Rodríguez per dirigir les seccions

El precanditat del FC Barcelona ja ha fet públics els noms dels que seran els directors de les seccions: Masip a l'handbol i adjunt a la Presidència, Gaby Cairo a la secció d'hoquei i Javi Rodríguez a la de futbol sala

Actualitzat

El precandidat a les eleccions del FC Barcelona Joan Laporta té clar que el Barça no és només un club de futbol i ja planteja l'organigrama per dirigir les diverses seccions: Enric Masip amb l'handbol, Gaby Cairo dirigint l'hoquei patins i Javi Rodríguez al capdavant de la secció de futbol sala són els tres escollits. Enric Masip, a més, serà l'adjunt a la Presidència del club.

"Estem molt contents de donar noms i cognoms per aquests càrrecs. Són persones que estimen el Barça", ha explicat Joan Laporta en roda de premsa, que considera importantíssimes les seccions del club ja que representen una part molt important dels èxits dels darrers anys.

Enric Masip, que s'encarregarà de la secció d'handbol però també serà l'adjunt a la Presidència del club, està content de poder, en un futur, assumir aquest càrrec, i confia en la proposta electoral de Laporta: "Ens diuen que la nostra precandidatura només presenta noms, són noms que han fet història i que porten el club al cor".

El fitatxe d'Arda Turan

Laporta també ha parlat dels últims moviments de Bartomeu, en aquest cas del possible fitxatge d'Arda Turan, i ha estat bastant contundent: "S'ha utilitzat el tema d'Arda Turan per tapar el fracàs del viatge a Torí, perquè van anar a fitxar Pogba i no ho van aconseguir. Són moviments electoralistes per beneficiar una candidatura que està fent la junta gestora."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut