Jordi Cardoner i Pau Vilanova han presentat el projecte per a l'àrea social i les penyes (@jmbartomeu)
Barça

Jordi Cardoner: "No apujarem els abonaments en els pròxims sis anys"

L'exvicepresident de l'àrea social i membre de la precandidautura de Josep Maria Bartomeu ha avançat que, si guanyen les eleccions, no apujaran els abonaments en els pròxims sis anys de mandat, i ha descartat la creació d'una Grada d'Animació al Camp Nou

David CarballoActualitzat

La precandidatura de Josep Maria Bartomeu ha presentat aquest dijous a la seva seu electoral el projecte per a l'àrea social i les penyes del FC Barcelona. Els encarregats de fer la presentació han estat Jordi Cardoner, exvicepresident de l'àrea social i un dels homes forts de la junta de Bartomeu i Pau Vilanova. Cardoner ha admès que l'assistència al Camp Nou ha estat un dels punts febles del club les últimes temporades i ha avançat que si guanyen les eleccions no apujaran els abonaments en els pròxims sis anys de mandat.

"Aquesta candidatura es compromet a no pujar els abonaments en els pròxims sis anys. Serien 12 anys en total sense fer-ho", ha avançat Cardoner. "L'assistència a l'Estadi era un dels punts febles que teníem i ara som el segon club d'Europa", ha afegit.

Cardoner també ha insistit que el soci és el propietari del club i ha donat arguments per defensar la seva postura. "Que el soci és propietari del club ho expliquem en fets com la reforma estatutària de més de 40 articles per impulsar la participació. Hem reformat els estatuts, hem obert la llista d'espera i hem millorat l'assistència a l'estadi", ha explicat.

La Grada d'Animació, descartada

Per últim, Cardoner ha descartat la creació d'una Grada d'Animació al Camp Nou, un dels projectes estrella de l'expresident Sandro Rosell i que va ser descartat per la manca de seguretat detectades pels Mossos d'Esquadra. "No crearem una Grada d'Animació, però sí potenciarem l'animació. Hem treballat molt de la mà dels Mossos i hem realitzat moltes iniciatives per crear un entorn favorable a l'animació. Seguirem treballant per aconseguir horaris més adients", ha assegurat.

Anar al contingut