Espanyol

José Manuel Jurado: "Tinc moltes ganes de tornar a demostrar el meu futbol a la Lliga espanyola"

L'última incorporació de l'Espanyol ha estat presentat després de signar el seu nou contracte i passar la revisió mèdica amb el seu nou club

Actualitzat

El nou fitxatge de l'Espanyol, José Manuel Jurado, ha passat aquest migdia la revisió mèdica prèvia a la firma del nou contracte amb el club blanc-i-blau. Aquest migcampista gadità de 30 anys arriba procedent del Watford, on va aterrar, igual que ara, de la mà de Quique Sánchez Flores. Tots dos havien coincidit, també, a l'Atlètic de Madrid. Amb el Watford, Jurado va jugar trenta partits la temporada passada i va marcar tres gols. És la tercera incorporació que ha fet, fins ara, l'Espanyol.

En la seva presentació davant els mitjans, Jurado ha demostrat il·lusió en el nou projecte blanc-i-blau: "Tinc moltes ganes de tornar a demostrar el meu futbol a la Lliga espanyola", i que ha valorat la confiança i capacitat de Quique, un dels impulsors del seu fitxatge: "Sé que en Quique és un gran entrenador i ve a fer alguna cosa gran aquí". Preguntat sobre quina posició voldria ocupar en el camp, el gadità té clar que "No sé on jugaré. Però la meva intenció és ajudar a l'equip en tot moment".

Un jugador de classe que va passar pel Madrid

José Manuel Jurado Martín, nascut a Sanlúcar de Barrameda el 29 de juny de 1986, és el tercer fitxatge d'aquesta temporada del RCD Espanyol després dels del porter Roberto Jiménez i el davanter José Antonio Reyes. Es va formar a les categories inferiors del Reial Madrid, tot i que només va disputar una temporada (2005-06) amb el primer equip. Va ser traspassat a l'Atlètic de Madrid, on va estar tres temporades, a més d'una altra cedit al Mallorca. Llavors va començar el seu periple internacional, primer al Schalke 04, després a l'Spartak de Moscou i finalment al Watford.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut