Futbol

José Javier Zubillaga dirigirà la Unió Esportiva Lleida la pròxima temporada

José Javier Zubillaga és el nou entrenador de la UE Lleida per a la pròxima temporada. Nascut a Logronyo fa 48 anys, ha entrenat el Reial Unió d'Irun les dues últimes temporades. La 2005-2006 va agafar l'equip el mes de gener i el va classificar cinquè al grup segon de Segona B i es va quedar a un pas de jugar la promoció d'ascens. I aquesta última temporada sí que l'ha classificat per jugar la promoció d'ascens a Segona A, però va caure en la primera eliminatòria contra l'Alacant.

Actualitzat

Zubillaga ha estat anteriorment director esportiu de l'Alabès i l'Osasuna, coordinador tècnic del Logronyès i també va ser director esportiu del futbol base de la Reial Societat, concretament en l'equip juvenil. Com a futbolista va jugar amb el Berceo, la Reial Societat i l'Espanyol.

Les gestions per fitxar-lo les ha portat directament l'encara conseller delegat del club, Josep Menchón, que ho ha portat amb la màxima discreció des de dilluns passat. Zubillaga s'adapta perfectament al perfil que buscava el Lleida: un tècnic jove, més o menys conegut pel seu passat com a futbolista i que, sobretot, conegui el mercat futbolístic de la Segona Divisió B per fitxar jugadors per formar una plantilla econòmica i amb garanties per a la temporada que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut