Brad Binder s'ha imposat en la cursa de Moto2 del GP de l'Aragó (EFE)
Motor

Brad Binder s'imposa a la cursa de Moto2 del GP de l'Aragó i Jorge Martín, a la de Moto3

El pilot madrileny ha fet aquest diumenge tota una demostració de força al GP d'Aragó en la cilindrada més petita mentre que el sud-africà ha dominat en la categoria mitjana

Actualitzat

Brad Binder ha aconseguit la victòria a la cursa de Moto2 del GP de l'Aragó. El pilot sud-africà ha mantingut el pols amb Àlex Márquez que ha liderat diverses voltes la cursa. A les acaballes, però, el català ha caigut al segon lloc i, tot i defensar-lo amb ungles i dents, ha vist com el líder del Mundial, Francesco Bagnaia, l'avançava. Llavors Márquez ha intentat assegurar-se el calaix més del podi però Baldassarri li ha acabat prenent en l'última volta.

Miguel Oliveira, segon a la general, no ha pogut passar de la setena posició fet que li cedeix més marge al pilot italià que, amb el triomf d'aquest diumenge, es referma en el liderat.

El català Xavi Vierge ha caigut quan faltaven poques voltes per al final mentre que Isaac Viñales no ha pres la sortida a causa d'uns problemes a l'espatlla dreta com a conseqüència d'una caiguda durant el cap de setmana.

 

Jorge Martín s'assegura la victòria i s'aferra al liderat

Jorge Martín cada cop és més líder del Mundial de Moto3. El pilot madrileny ha fet aquest diumenge tota una demostració de força al GP d'Aragó i ja, des de bon començament, ha marcat quina era la seva estratègia.

Sortia des de la "pole" i així que s'ha posat el semàfor verd, ha sortit decidit a escapar-se tot sol. I ho ha aconseguit. En la primera volta ja ha aconseguit un avantatge d'un segon i mig. Una diferència que ha anat creixent ràpidament i ha arribat a ser de més de 7 segons.

Jaume Masià ha caigut al warm-up i s'ha vist condicionat per un dolor fort a l'espatlla. Bezzechi, segon en la classifiacció general, ha intentat retallar diferències amb Martín, però el d'Honda ha mantingut un ritme molt alt i ha guanyat amb autoritat i ara té 13 punts d'avantatge sobre Bezzechi.

 

Anar al contingut