Motociclisme

Jorge Lorenzo doblega Casey Stoner a la tercera sessió d'entrenaments al GP de Qatar

Jorge Lorenzo ha doblegat Casey Stoner a la tercera sessió d'entrenaments. El pilot mallorquí ha tret el màxim profit de la Yamaha, igual que Crutchlow, que s'ha classificat segon, davant de Casey Stoner i de Dovizioso. Dani Pedrosa ha estat la major part de l'entrenament endarrerit i finalment ha aconseguit el cinquè temps. Sorpresa d'Héctor Barberá amb una Ducati satèl·lit que ha tornat a superar Nicky Hayden i Valentino Rossi amb les Ducati oficials.

Actualitzat
En Moto2, ha continuat el domini de Thomas Luthi. El pilot suís ha marcat el millor temps sobre la Suter, però en la tercera sessió el català Pol Espargaró ha estat a punt de robar-li el pimer lloc. El corredor de Kalex és segon, a 40 mil·lèsimes. El seu company Esteve Rabat ocupa una meritòria tercera plaça. A Marc Márquez, li pesa la realitat de no haver fet pràcticament pretemporada: és novè, a un segon de Luthi. Toni Elias, el campió del 2010, és vint-i-tresè.

En Moto3, Maverick Viñales té el temps més ràpid de les tres sessions disputades fins ara, però en l'última l'han superat Cortese, Fenati i Salom, encara que només per una dècima. El rosinc és el candidat més ben situat per aspirar, dissabte, a la "pole position". Rins és vuitè.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut