Lliga de Campions

Jorge Jesús: "No estem preocupats per jugar contra un dels millors equips del món"

L'entrenador de l'equip portuguès admet que sempre és difícil jugar contra el Barça, però s'ha mostrat molt confiat a aconseguir un bon resultat a l'estadi José Alvalade

Actualitzat

El tècnic de l'Sporting de Portugal, Jorge Jesús, ha traslladat tota la pressió al Barça el dia abans del partit de Champions que enfrontarà el seu equip contra el conjunt blaugrana: "Jugarem contra un dels millors equips del món. Tenen una gran qualitat tàctica, són el millor equip en atac posicional. Sabem que serà un partit difícil, però no estem preocupats". 

En aquest sentit, Jorge Jesús ha mostrat total confiança en els seus homes i apunta que tenen prou armes i prou ambició per plantar cara al poderós Barça: "Tenim qualitat i volem guanyar punts, encara que sigui contra el Barça, que està acostumat a jugar i arribar a semifinals de la Champions com a mínim".

Mathieu, "alliberat" després de marxar del Barça

L'exblaugrana s'ha mostrat molt content de la seva nova realitat jugant a l'Sporting de Portugal i ha reconegut que viu més tranquil des que va fer les maletes i va marxar de Barcelona:

"Al Barça hi ha més pressió. Aquí estic més alliberat, com quan jugava al València. Això és important per al meu cap i per a la meva confiança. De moment, estic bé i estic molt content de ser titular".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut