Actualitat blaugrana

Jordi Medina presenta la seva precandidatura a la presidència del Barça

La cursa electoral es va animant cada dia que passa. Aquest dilluns s'ha presentat l'advocat Jordi Medina, que ja ho va intentar en les eleccions del 2003, però aleshores no va aconseguir les firmes necessàries. Amb ell, ja són quatre -comptant-hi Joan Laporta- els socis que s'han llençat a l'arena electoral. Ara caldrà veure quants aconsegueixen proclamar-se candidats de debò el dia 22. Per aconseguir-ho, hauran de reunir 1.804 firmes.

Actualitzat

Fa tres anys no va arribar a arreplegar les firmes necessàries per ser candidat, però ara Jordi Medina creu que el panorama ha canviat. Sense cap dels aspirants d'aleshores, excepte Laporta, és clar, Medina es veu com l'única alternativa real al fins ara president. Presentació llarga, més d'una hora, per exposar les idees bàsiques del seu programa i per criticar els errors de Laporta. Fins i tot quan no era president.

Medina ha presentat els 18 membres que conformarien la seva junta, entre els quals hi ha aquest senyor, el seu pare. Amb tots ells ha anat a buscar les butlletes on ha de recollir les firmes per constituir-se com a candidat. Unes hores abans també havia passat per aquesta oficina un altre dels precandidats, Jaume Guixà. Aquest, però, no s'ha pogut emportar les paperetes per una qüestió logística. Li fan falta unes 1.800 firmes, però ha demanat, atenció, vint-i-cinc mil paperetes.

D'altra banda, l'empresari Jaume Riera, que també tenia previst presentar-se, ha anunciat a través d'un comunicat que retira la seva precandidatura a la presidència blaugrana.

Anar al contingut