Jordi Lardín (@rcdespanyol.com)
Jordi Lardín (@rcdespanyol.com)
Espanyol

Jordi Lardín: "Seguirem apostant pel filial independentment de la categoria en què juguem"

El director esportiu de l'Espanyol assumeix les responsabilitats pel recent descens de categoria del filial blanc-i-blau

Actualitzat

Jordi Lardín, el director esportiu de l'Espanyol, ha aclarit als mitjans oficials pericos que el club blanc-i-blau que la direcció segueix confiant en el filial malgrat consumar-se el descens a Tercera Divisió diumenge passat: "Estiguem en la categoria que sigui, seguirem apostant per una plantilla jove formada per jugadors que surten del juvenil. Un filial és un filial, independentment que juguem a Segona B o a Tercera".

De cara a buscar una causa, Lardín ho té clar i es posa a la primera fila: "Quan un equip perd la categoria, no pots dir que les sensacions són bones; però el grup ha treballat. Vam confeccionar una plantilla jove. N'assumeixo la responsabilitat i estem contents de l'evolució que han tingut els futbolistes". En canvi, a l'hora de valorar el treball que ha fet l'entrenador, David Gallego, cap queixa, tot el contrari: "La seva feina és impecable. Ha agafat jugadors que estaven a un nivell de sis i els ha deixat en un de vuit".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut