Barça

Jordi Cardoner confirma que aquest dimecres s'acaba el període d'entrega de firmes de la moció de censura

Jordi Cardoner ha confirmat que aquest dimecres, a les 23.30, s'acaba el termini per recollir les signatures. També ha explicat que el Barça sortirà a escalfar amb la samarreta de la senyera, però que hauran de jugar amb la blaugrana i "la senyera al coll i al cor"

Actualitzat

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha comparegut en roda de premsa per a parlar de la moció de censura d'Agustí Benedito. Aquest dimarts Benedito va oferir un pacte a la junta directiva del Barça d'entregar totes les firmes si deixaven que les recollís fins al 2 d'octubre.

La resposta ha estat clara. Cardoner ha explicat que el termini s'acaba avui, dimecres 27 de setembre, i que tenen un dictamen favorable de la Secretaria General de l'Esport i del Col·legi d'Advocats. Per tant, el vicepresident ha demanat que Benedito entregui avui les firmes per poder quantificar el nombre de persones que hi ha donat suport.

"Avui acaba el període de recollida de paperetes. Demanen -exigim- al soci Benedito que aquestes paperetes tornin al club. Custodiar aquesta informació dels socis és la nostra obligació. En el seu moment, comunicarem el número d''adhesions'", ha explicat Cardoner. "S'ha de ser coherent. Benedito ha explicat com ha anat evolucionant. Hem de vetllar per la protecció de les dades dels socis i valorar si ho destruïm, però aquestes dades no poden quedar en qualsevol armari. El club ha de vetllar per aquests socis", ha afegit.

Sobre el partit de diumenge contra la UD Las Palmas, un dia assenyalat al calendari, Cardoner explica que evidentment "diumenge no és un dia normal, és un dia important per a la història del nostre país, però el futbol s'ha de normalitzar". El Barça no podrà jugar amb la senyera, però Cardoner ha explicat que "sortirem al camp amb la senyera, escalfarem amb la senyera, jugarem de blaugrana... però amb la senyera al coll i el cor".

"Cada persona, soci, aficionat expressarà el que cregui oportú. Demanem respecte i ens centrem en la competició. Tots els que estem a l''estadi voldrem que es guanyi el partit. Respectem totes les opinions dels nostres socis", ha afegit. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut