Barça

Iniesta dóna les botes de Stamford Bridge perquè un nen amb paràlisi cerebral pugui tenir el tractament mèdic que necessita

A més de ser un dels millors futbolistes del món -per alguns, el millor de tots-, Andrés Iniesta és considerat una gran persona. Aquests dies, el futbolista del Barça ha tingut un detall que referma aquesta característica seva. Ha donat les botes amb què va fer el gol de Stamford Bridge perquè un nen que té paràlisi cerebral pugui tenir el tractament mèdic que necessita. Un detall d'autèntic campió.

Actualitzat
Es diu Javier, té 5anys, viu a Almoradí, i està afectat de paràlisi cerebral. Segueix un tractament mèdic que el fa viatjar dos cops l'any a Filadèlfia, als Estats Units. Evidentment, no és un tractament barat. La seva tieta va tenir una idea: enviar una carta a Andrés Iniesta demanant-li una samarreta i una fotografia dedicades. L'objectiu, sortejar-les i recaptar diners per ajudar els pares del Javier a pagar el viatge.

I de Barcelona en va arribar una samarreta, dedicada. Una fotografia, també dedicada, per al Javier. Això era el que posava que se sortejava a les butlletes del sorteig. Però la tieta del Javier es va trobar amb una agradable sorpresa: a més de la samarreta i el quadre, a casa li van arribar les botes d'Andrés Iniesta.

Un altre detall d'Iniesta

El blaugrana li va enviar les botes que van classificar el Barça per a la final de Roma. Les que van enviar la pilota al fons de la porteria de Stamford Bridge en el temps de descompte, van fer emmudir els aficionats del Chelsea i van omplir Canaletes. Un altre detall d'Iniesta, com el de Londres, per posar-se dret i treure's el barret.
Anar al contingut