Pep Guardiola
Pep Guardiola
Futbol Internacional

Guardiola reclama als polítics que "s'oblidin dels jutges i provin de fer el millor per a Catalunya i Espanya"

L'entrenador del Manchester City ha estat preguntat per les eleccions catalanes

Actualitzat

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, no espera que el clima polític que es viu a Catalunya afecti el clàssic de dissabte entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. El de Santpedor ha explicat que "és un partit de futbol, i jugaran pels tres punts. El millor dia per expressar-se va ser dijous", referint-se a les eleccions autonòmiques.

Guardiola, ja centrat en el tema polític, ha afirmat que "els partits independentistes van guanyar, i és moment de tornar a parlar amb el govern per veure quina és la millor solució per a Catalunya i per a Espanya". L'entrenador del City creu que "ara la resta d'Espanya ha d'intentar entendre la realitat que Catalunya ha mostrat clarament, i el que vol. Dijous van ser unes eleccions legals i els catalans, amb el seu vot, han expressat el que són".

El tècnic, que ha destacat el 81% de participació, ha demanat l'alliberament dels polítics catalans empresonats i ha reclamat als polítics "que comencin a actuar com a polítics. Sisplau, comencin a dialogar. Que s'oblidin dels jutges i provin de fer el millor per a Catalunya i Espanya. Això és el que tothom vol".

Guardiola ha estat inclòs per la Guàrdia Civil en les seves investigacions d'un possible delicte de rebel·lió per la seva participació a l'acte independentista celebrat l'11 de juny, en referències a les actuacions dels empresonats Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. El tècnic, preguntat per aquesta qüestió, ha indicat que "ja veurem què passa".

ARXIVAT A:
Guardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut