Copa del Rei

Guardiola: "Felicito el Madrid. La final podia caure de qualsevol banda. Qui guanya sempre té una mica més de raó"

Al final del partit, l'entrenador del Barça, Josep Guardiola, ha dit que l'equip s'ha d'aixecar immediatament, perquè la temporada no s'ha acabat. Queda encara la Lliga de Campions i, abans, el partit de Lliga de dissabte contra l'Osasuna. El de Santpedor ha estat molt gràfic: "A la vida no es guanya sempre. Ara hem de demostrar com ens aixequem." El tècnic català, que ha perdut una final per primera vegada des que és entrenador del Barça, ha felicitat el Madrid i les dues aficions pel seu comportament durant tota la jornada. Guardiola ha reconegut que els de Mourinho els ho han complicat molt i que l'equip ha tingut poca continuïtat, sobretot en la primera part.

Actualitzat
Pep Guardiola ha admès que el seu equip ha quedat tocat en perdre la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, i ha reconegut que a la vida "no es guanya sempre" i, per tant, anima els seus futbolistes "a aixecar-se un altre cop". "Ens aixecarem. Ens hem de recuperar. La vida no és guanyar sempre, i a la vida també hi ha cops. És clar que ens aixecarem. Aquests jugadors s'han aixecat moltes vegades", ha garantit l'entrenador barcelonista.

Abans de donar les seves primeres impressions, Guardiola ha felicitat el Reial Madrid pel títol, després d'un partit en què el català ha reconegut que el Barça "havia quallat un bon partit, tot i que millor a la segona part". Guardiola ha dit que amb el Madrid "el joc s'atura molt", però ha indicat que en el segon temps els barcelonistes han trobat més profunditat "i hem tingut més les segones pilotes", en al·lusió a les rebutjades i robades. Malgrat que ha insistit que el Barcelona havia jugat un gran partit, Guardiola ha assegurat que després de la derrota i el cop que suposa per al seu equip, el Barça "s'aixecarà, perquè queda poc per acabar la temporada i hem de tancar la Lliga".

Només pensa en l'Osasuna

A la pregunta si el Madrid ha sortit enfortit per la victòria davant el doble partit de semifinals de la Lliga de Campions, Guardiola considera que amb el que pensa ara és en el partit de dissabte contra l'Osasuna al Camp Nou. "La Lliga és ara el que hi ha", ha subratllat. "Potser el Madrid pugui sortir reforçat a la seva manera, i nosaltres a la nostra. Ara el que toca és pair aquesta situació", ha subratllat l'entrenador barcelonista.
 
De l'agressivitat amb la qual s'ha expressat el Madrid durant tot el partit, Guardiola ha dit que per a això "hi havia un àrbitre", i ha rebutjat referir-se a aquesta situació, perquè entén que després d'una derrota "qualsevol argument pot entendre's com una excusa. Analitzarem aquesta derrota". "El millor que ens pot passar és que ens recuperem per dissabte que ve. Hem jugat molt bé, encara que pugui sonar malament", ha insistit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut