Copa del Rei

Mourinho: "Sabíem que podíem guanyar i ho hem fet"

Tot i aconseguir el seu primer títol com a entrenador del Madrid, José Mourinho s'ha mostrat satisfet, però no excessivament eufòric en la roda de premsa. "Sabíem que podíem guanyar i ho hem fet. És una alegria, perquè feia molt de temps des de l'última Copa", ha assenyalat. El tècnic portuguès ha subratllat que "el caràcter i la força psicològica i física dels jugadors" ha estat determinant a la pròrroga. L'exentrenador de l'Inter ha volgut compartir el mèrit del triomf amb la plantilla i ha assegurat que "l'afició i els jugadors s'ho mereixen".

Actualitzat
L'autor de l'únic gol de la final, Cristiano Ronaldo, ha destacat el paper de l'entrenador madridista. "Mourinho ho ha fet molt bé, ens ha transmès energia positiva, el Barcelona ha jugat molt bé, però ja se sap, qui marca, guanya", ha assegurat el portuguès. 

També Xabi Alonso ha expressat la seva satisfacció. "Estem molt cansats, però l'alegria ho supera tot. És la primera Copa de la temporada i ara marxem a Cibeles a celebrar-ho, la nostra gent s'ho mereix", ha afirmat el migcampista basc.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut