Giuseppe Marotta ha parlat dels possibles fitxatges d'Alves i Mascherano (juventusfc.com)
Futbol

Giuseppe Marotta: "Alves és un jugador important, veurem el que es pot fer"

El conseller delegat de la Juventus nega cap acord tancat amb el lateral brasiler del Barça, tot i que no en descarta el fitxatge, i qualifica d'"especulacions de la premsa" l'interès per Mascherano

Actualitzat

El conseller delegat de la Juventus, Giuseppe Marotta, ha negat que hi hagi cap acord tancat per Dani Alves i Mascherano, però alerta que aquests i altres noms sortiran d'aquí fins al 31 d'agost, quan es tanca el mercat de fitxatges.

"Alves no és de la nostra propietat, però es tracta d'un jugador important. Veurem el que es pot fer, tot i que la Juventus té una plantilla competitiva i molt difícil de millorar", ha afirmat Marotta als periodistes.

El cas de Javier Mascherano, també en l'òrbita de la "Vecchia Signora", segons algunes informacions, és diferent, ja que l'argentí té contracte en vigor, és un dels jugadors més utilitzats per Luis Enrique i el Barça no pensa posar-lo al mercat.

"El tema de Mascherano són especulacions de la premsa; en tot cas, nosaltres no volem vendre ningú a la zona defensiva, a part de Martín Cáceres, el contracte del qual acaba al juny", ha aclarit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut