Mundial

Ghana, sorprenent líder del grup D tot i empatar amb Austràlia (1-1)

En un partit molt disputat, Ghana i Austràlia han empatat a un en partit corresponent al grup D. Els australians s'han avançat amb un gol de Holman aprofitant una errada del porter ghanès. Però unes mans a dins de l'àrea de Kewell han permès Ghana empatar el partit amb el penal transformat per Asamoah. La jugada ha significat també l'expulsió de Kewell. Els africans ara dominen el grup amb quatre punts, mentre que Austràlia amb un punt es queda a la cua de la classificació.

Actualitzat
Els australians s'han avançat en el marcador al minut 10, quan Brett Holman ha aprofitat un refús del porter ghanès. La pilota del Mundial ha tornat a ser protagonista, i el porter ghanès ha vist com se li escapava després d'un xut de falta de l'equip australià. Els ghanesos han pogut empatar al minut 24 després d'un penal executat per Asamoah. L'àrbitre l'ha assenyalat després que el davanter Kewell parés la pilota amb la mà a la mateixa línia de gol. El col·legiat italià Roberto Rosetti ha expulsat el jugador de l'equip australià, que s'ha quedat amb un home menys. Els ghanesos amb l'empat han pressionat més, i a punt han estat de remuntar el partit amb un xut de Boateng que ha refusat el porter australià, Schwarzer, amb una gran aturada.

Partit molt obert a la segona meitat

El partit ha estat una anada i tornada constant a la segona meitat. Els ghanesos han tingut moltes ocasions per avançar-se en el marcador. Però unes vegades el porter australià i altres el poc encert dels africans han fet que el marcador no es mogués. Per la seva part, els australians, amb un home menys, s'han mostrat molt combatents i han tingut dues claríssimes ocasions. Primer Chipperfield ha rematat alt un bon centre des de la dreta. Després, Wilkshire ha tingut a les seves botes la victòria però no ha pogut aprofitar una gran passada. Els últims minuts han estat un atac constant dels australians, conscients que l'empat els servia de ben poca cosa.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut