Espanyol

Gerard Moreno: "No vull que guanyi la Lliga l'altre equip de la ciutat"

El davanter de l'Espanyol, en una entrevista al "Tot costa" de Catalunya Ràdio, ha explicat que prefereix que s'emporti el títol el Reial Madrid perquè té amics allà i per una qüestió de màxima rivalitat. També ha valorat el global de la temporada en els àmbits individual i col·lectiu

Joan CaubetActualitzat
El davanter de l'Espanyol Gerard Moreno ha deixat clar en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que prefereix que s'emporti el títol el Reial Madrid perquè té amics allà i perquè "no vull que guanyi la Lliga l'altre equip de la ciutat". El davanter de Santa Perpètua de Mogoda ha valorat també el global de la temporada en els àmbits individual i col·lectiu.

El "pichichi" del conjunt blanc-i-blau considera que la temporada ha estat bastant bona tenint en compte d'on venia l'equip l'any passat. Gerard creu que aquest és un projecte totalment nou, amb jugadors nous, cos tècnic nou i que necessita temps i treball però que s'ha notat com s'estan fent les coses bé, perquè l'equip ha anat de menys a més. "Si s'ha parlat d'Europa en alguns trams de la temporada és perquè hem fet les coses bé", ha declarat Gerard Moreno.

Respecte al futur del projecte esportiu, el que és un dels capitans de l'equip blanc-i-blau ha assegurat que "segur que el segon i el tercer any les coses aniran a millor". En el terreny individual, el davanter de l'Espanyol s'ha mostrat satisfet per les seves xifres golejadores i pels minuts que ha tingut, però ha volgut deixar clar que tot ha estat gràcies a la confiança que li han donat els seus companys i sobretot el seu tècnic, Quique Sánchez Flores.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut