George Hill supera Ricky Rubio i els Timberwolves cauen davant els Pacers, l'equip més en forma de l'Est

Els Timberwolves han perdut per 98 a 84 a la pista dels Indiana Pacers. Ricky Rubio ha acabat amb 7 punts, 9 rebots, 7 assistències i 5 robatoris en 36 minuts, però no ha pogut aturar el base rival George Hill, autor de 26 punts i 7 assistències.

Els Timberwolves de Ricky Rubio han perdut per 98 a 84 a la pista dels Indiana Pacers. La defensa dels locals, la millor de la lliga, ha deixat els de Minnesota en un mínim 32,6% d'encert en els llençaments de camp. Aquests 84 punts són l'anotació més baixa d'aquesta temporada dels Timberwolves. Ricky Rubio ha acabat amb 7 punts, 9 rebots, 7 assistències i 5 robatoris en 36 minuts, però no ha pogut aturar el base rival George Hill, autor de 26 punts i 7 assistències. Amb l'enfrontament igualat, un parcial de 14 a 2 entre el tercer i l'últim quart ha permès als Pacers aconseguir la tretzena victòria després de 14 partits jugats.

En el primer partit dels Grizzlies sense Marc Gasol, els de Memphis han perdut a casa davant els Houston Rockets per 86 a 93. Els locals s'han mantingut amb opcions de victòria fins a l'últim quart, quan l'entrenador dels Rockets Kevin McHale ha trobat el seu quintet ideal de jugadors. Els versàtils alers Chandler Parsons i Omri Caspi han anotat 20 dels 38 punts dels texans en aquest període. El grec Kosta Koufos, substitut del mitjà dels Gasol en el cinc titular dels Grizzlies, ha acabat amb 8 punts, 13 rebots i 2 taps.