Imatge d'arxiu de Galca durant la seva etapa a l'Espanyol
Futbol

Galca: "Necessitava més temps per demostrar la meva vàlua"

L'exentrenador blanc-i-blau ha fet un balanç positiu del seu pas per l'Espanyol malgrat el poc temps que va tenir per demostrar el seu nivell

Marc BéjarActualitzat

Constantin Galca s'ha quedat amb una espineta clavada després del seu pas per l'Espanyol. El romanès, que assegura guardar un bon record del seu temps a la banqueta perica, ha lamentat la brevetat del seu projecte a Cornellà-el Prat un cop el club va decidir prescindir dels seus serveis aquest mateix estiu. El tècnic ha explicat que "esperava continuar més anys i seguir millorant" després del seu comiat precipitat.

Tot i el poc èxit en la seva curta estada, Galca ha afirmat que no es penedeix de cap decisió presa i que "l'equip va donar la talla, aconseguint la permanència, que era l'objectiu". El substitut de Sergio Gonzàlez dirigint el conjunt blanc-i-blau ha justificat la seva decebedora trajectòria per la falta de fitxatges que permetessin fer el salt de qualitat que tothom esperava de l'Espanyol.

L'entrenador de 44 anys ha encetat una nova aventura, desembarcant a l'Al-Taawoun, club de l'Aràbia Saudita. Després d'aterrar en aquest nou projecte, agafant un equip que es troba en l'onzena posició de la lliga d'aquest país, Galca ha valorat l'inici de temporada de l'Espanyol, amb un Quique Sánchez Flores de qui afirma que "té un estil molt diferent del meu". Ara, el romanès espera poder implantar amb èxit una filosofia de joc que no va poder transmetre a casa nostra.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut