Alonso sortint de l'hospital tres dies després de l'accident al Circuit de Barcelona-Catalunya. (EFE)
Fórmula 1

Fernando Alonso no recordava res dels darrers 20 anys en recuperar la consciència després de l'accident

Segons "El País", Fernando Alonso no recordava res dels últims vint anys en recuperar la consciència després de l'impacte. El diari apunta que l'asturià va deixar anar que era pilot de karts i que somiava amb fer el salt a la Fórmula 1

Actualitzat

De mica en mica van transcendint detalls del misteriós accident de Fernando Alonso i del perquè hi ha tantes ombres al seu voltant.

Segons el diari "El País", Alonso obria els ulls per primer cop just després de l'accident que va tenir amb el seu McLaren al Circuit de Barcelona-Catalunya i el seu cervell s'havia traslladat al 1995, davant la perplexitat de les persones que hi havia al seu voltant. Fets tan importants a la seva vida com els dos títols mundials amb Renault el 2005 i el 2006, la seva etapa a Ferrari o el retorn a McLaren senzillament s'havien esborrat.

A banda dels fets que van venir després, els dies d'hospital, les proves mèdiques, el repòs a Oviedo i la baixa per al G. P. d'Austràlia de la propera setmana, les aparicions d'Alonso a les xarxes socials apunten que el pilot està bé, que el seu cervell ha tornat al 2015 i que no sap esperar al 29 de març quan sigui a la graella de sortida del Circuit de Sepang a Malàisia.

Anar al contingut