Fórmula 1

Fernando Alonso: "Amb el mateix cotxe, els podria guanyar tots"

Després de molts anys aspirant a guanyar el Mundial de Fórmula 1, el pilot asturià es veu com un dels millors pilots de la graella

Actualitzat

Ja fa més de deu anys que va ser bicampió del món. Des de llavors, ha passat per McLaren, ha tornat a Renault, ha marxat a la mítica Ferrari per acabar tornant on van començar els seus problemes a McLaren, justament on ha trobat, de nou, més problemes. Una dècada intentant combinar el seu talent amb un cotxe guanyador, deu anys sent un ferm aspirant al títol mundial, de vegades acariciant-lo amb la punta dels dits i de vegades lluitant per no quedar últim. Fernando Alonso no ho ha tingut fàcil, això sí, ha adquirit un munt d'experiència que, sumada al seu talent, el converteix en un dels millors pilots de la graella. Justament així s'ha confessat l'asturià als micròfons de la cadena anglesa Sky Sports: "Sempre em sento confiat de guanyar-los tots, si em poses amb un mateix cotxe, en un mateix moment, en una mateixa pista, crec que els guanyaria". Ras i curt, Fernando Alonso físicament està bé i acumula experiència i talent, el seu problema és que en deu anys no ha trobat un company d'èxits guanyador, un cotxe que el faci ser el més ràpid de tots.

Després d'una temporada 2015 amb McLaren Honda per oblidar, Fernando Alonso encara un nou mundial amb molta més pressió. El crèdit per ser competitiu té un límit tant per a ell com per a l'escuderia de Woking, i és que, als 34 anys, el final de la seva carrera s'albira cada dia una mica més a prop i el pilot asturià no vol penjar el casc sense tornar a assaborir el títol de ser el millor pilot del món. Sobre si es veu tornant a dalt de tot, resposta tan instàntania com segura: "sí, definitivament".

Anar al contingut