Espanyol

Felipe Caicedo creu que cal "esforç i valentia" en els dos últims partits per assolir la classificació a Europa

El davanter afirma que l'equip arriba en "òptimes condicions" i assegura que esperen un Reial Madrid "competitiu i agressiu" tot i les circumstàncies

Actualitzat

Diumenge que ve l'Espanyol rebrà la visita d'un Reial Madrid en hores baixes després de l'eliminació a la Lliga de Campions. Els homes de Carlo Ancelotti també van dir pràcticament adéu a la Lliga BBVA en empatar contra el València al Bernabéu a l'últim partit disputat. Tot i això, Felipe Caicedo espera un Madrid "competitiu i agressiu" amb jugadors que tenen molt potencial i que sortiran a guanyar el partit.

L'equatorià creu que l'equip arriba amb "confiança i en òptimes condicions" per enfrontar el partit, en què l'Espanyol intentarà aconseguir la victòria per acostar-se a la setena plaça de la classificació, l'última que dóna accés a Europa. Caicedo ha afirmat que per aconseguir aquest objectiu cal "esforç i valentia" en els dos últims partits de la temporada, els quals són per al davanter "dues finals".

Felipe Caicedo, padrí de la Copa Euroamericana 2015

L'Espanyol participarà en la propera edició de la Copa Euroamericana disputant un partit contra el Barcelona Sporting Club a Guayaquil el 28 de maig. Felipe Caicedo ha exercit de padrí del torneig en un acte en què hi ha hagut representació de les parts implicades. Cal recordar que la Copa Euroamericana és un torneig de caràcter no oficial que enfronta equips dels dos continents.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut