Barça

Eufòria en l'entrenament de portes obertes del Barça, que ha omplert d'aficionats el Miniestadi

La vigília de la visita dels Reis, el Barça també ha volgut fer un petit regal. El club ha obert les portes de l'entrenament al Miniestadi perquè hi pogués assistir tothom que ho volgués. En total, uns 13.000 aficionats han omplert les cadires del Miniestadi. Després de l'entrenament, la plantilla s'ha dividit per fer les tradicionals visites a hospitals barcelonins.

Actualitzat
Un total de 12.794 aficionats han acudit aquest matí al Miniestadi, convertit un any més en l'inusual escenari del regal de Reis que els jugadors del Barcelona acostumen a fer als seus socis i seguidors per aquestes dates. Encara que el club havia penjat aquest matí el cartell de "no hi ha bitllets", l'estadi on habitualment juga el Barça B -amb capacitat per a una mica més de 15.000 espectadors- no ha registrat un ple històric, ja que alguns socis que havien retirat l'entrada de forma gratuïta (els no socis han hagut de pagar 5 euros) finalment no han acudit a l'entrenament.

El dia s'ha aixecat fred i ennuvolat a Barcelona i això ha provocat que alguns socis que prèviament havien retirat la seva entrada s'hagin quedat a casa, però això no ha evitat que als voltants de l'estadi fins i tot ha funcionat la revenda, un fet inèdit en no tractar-se d'un partit oficial, sinó d'un simple entrenament amb públic. Al Miniestadi, un públic infantil en molts casos, emocionat i animós, ha tingut el privilegi de seguir en directe i molt de prop les evolucions sobre el terreny de joc del que està considerat el millor equip del món.

Un total de 24 jugadors, 19 del primer equip i 5 del Barça B (Oier, Muniesa, Montoya, Sergi Roberto i Cuenca) han participat durant poc més d'una hora en l'habitual sessió de recuperació després del partit de Copa d'ahir contra l'Osasuna. Només han faltat els lesionats de llarga durada Afellay i Villa, ja que els tres jugadors que no es van exercitar a la sessió de dimecres passat (Messi, Iniesta i Valdés) sí que ho han fet avui, dijous. Messi, com sempre, ha estat el jugador que més expectació ha generat a la grada, del qual no ha cessat de corejar-ne el nom, el mateix que el d'Iniesta o el de Xavi, els altres futbolistes blaugranes més estimats. Tots ells s'han mostrat pròxims, s'han fet fotos amb els aficionats i no han parat de firmar autògrafs al final de la sessió, i han prestat especial atenció a un grup de discapacitats a qui el club havia reservat un espai a peu de camp.

Després de l'entrenament, que com és habitual ha durat menys per als qui van ser titulars ahir, la plantilla se n'ha anat a la dutxa i s'han distribuït en set grups per fer la tradicional visita de la vigília de Reis als hospitals. Pinto ha estat l'encarregat d'acompanyar Messi en la seva visita a l'Hospital del Mar; Sergio Roberto i Xavi, a l'Hospital Trias i Pujol; Maxwell, a Mascherano, i el president, Sandro Rosell, a l'Hospital de Barcelona. La comitiva més nombrosa ha estat la que s'ha desplaçat fins a Sant Joan de Déu, amb el capità Puyol al capdavant, seguit de Piqué, Abidal, Keita i Alexis; Valdés, Thiago, Pedro, Oier i Montoya s'han dirigit a l'Hospital Vall d'Hebron; Iniesta, Cesc i Sergio Busquets, a Sant Pau, i Guardiola s'ha emportat Alves, Adriano, Fontàs, Cuenca i Muniesa com a acompanyants en la seva visita a l'Hospital de Nens de Barcelona.

Ha estat un matí intens per a la primera plantilla blaugrana, que ha acudit abans de l'entrenament a la presentació oficial, a l'esplanada del Camp Nou, del nou autocar de l'equip, adquirit per Autopullman Padrós. Un vehicle amb totes les novetats tecnològiques i comoditats que es poden trobar al mercat. Aquí dins, a més de viatjar ben descansat, es poden fer fins a 32 dinars. Disposa també de 7 monitors de televisió visibles des de les 37 butaques. Hi ha també una sala de reunions.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut