Waterpolo

Espanya perd contra Grècia i queda fora de la final de l'europeu de Barcelona (9-11)

Les jugadores de Miki Oca han perdut en un duel en què les gregues sempre han portat la iniciativa en el marcador; ara s'enfrontaran a Hongria per la medalla de bronze

Actualitzat

La selecció espanyola femenina de waterpolo no disputarà la final de l'europeu de Barcelona. Les jugadores de Miki Oca han perdut en semifinals contra Grècia per 9 a 11 en un duel en què les gregues sempre han portat la iniciativa en el marcador.

Després d'un primer quart igualat, Grècia ha agafat un avantatge de 5 a 1 que ja ha estat definitiva. Les espanyoles han intentat reaccionar i han anat retallant les diferències però no han pogut culminar la remuntada i hauran de lluitar per la medalla de bronze contra Hongria.

Espanya ha pagat molt car el seu desencert en el llançament i s'ha vist superada per un rival que s'enfrontarà amb Holanda, botxí d'Hongria en la primera semifinal, a la gran final d'aquest campionat d'Europa. Al final del partit, algunes jugadores espanyoles no han pogut reprimir les llàgrimes per la decepció d'haver quedat fora de la final.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut