Jorge Martín es reivindica com el millor de les Ducati
Jorge Martín es reivindica com el millor de les Ducati (EFE)
MotoGP

Millor temps per a Jorge Martín en l'arrencada del Mundial

Pedro Acosta impressiona amb el seu pilotatge i Aleix Espargaró és segon

Xavier GuillénActualitzat

Ja han començat a rodar tots els pilots del Mundial de motociclisme i el resultat està ple d'emoció, sorpreses i la bona estrena de Marc Márquez amb la Ducati.

Jorge Martín es reivindica com el millor de les Ducati

Com va passar al final de la temporada passada, el que més velocitat ha mostrat ha estat Jorge Martín. El de Ducati s'ha imposat en els primers entrenaments lliures. Aquesta sessió no compta per a cap classificació, però dona una idea del nivell que té cadascú. Jorge va acabar la pretemporada de manera discreta, però de seguida que ha arrencat el campionat ha anat a totes.

 

 

 

Sense fer soroll, Aleix porta l'Aprilia al segon lloc

El seu amic Aleix Espargaró ha anotat el segon millor registre a la part final, amb una Aprilia molt competitiva. El de Granollers s'ha quedat a només 47 mil·lèsimes de diferència, això sí, amb només 24 de marge sobre el tercer, el sorprenent Pedro Acosta.

El rookie de la categoria ha sortit amb un casc que duia la "L" de novell pintada, però en pista ha semblat un pilot molt experimentat. Ha controlat una relliscada brutal de la seva KTM, ha fregat l'asfalt amb l'espatlla i ha continuat pilotant. Acosta, que competeix amb l'escuderia Gas Gas, ha superat els seus companys de KTM Brad Binder, Jack Miller i Augusto Fernández.

Pedro Acosta revoluciona MotoGP

Enganxat a Pedro s'ha classificat Marc Márquez. El campió de Cervera ha acabat quart i en dues ocasions ha liderat la taula del temps. Molt competitiu i amb seny, està fent una gran actuació. A la primera de canvi, amb la nova moto, s'ha situtat entre els millors.

Bon paper en general dels catalans

Qui s'ha quedat fora d'aquest grup, però per poc marge, és Pecco Bagnaia. Amb problemes de neumàtics, fins al final no ha tingut opcions de millorar i ha acabat desè a gairebé sis dècimes. Bones sensacions per a Àlex Márquez, Mavercik Viñales, Àlex Rins i Joan Mir, que es troben entre 6 i 8 dècimes de distància respecte a Martín. Més lluny han tancat el primer entrenament Fabio Quartararo, amb la Yamaha, i Augusto Fernández.

Aquest dissabte, cursa esprint de MotoGP, en directe al "Tot gira" a partir de les 16.50; i diumenge, la cursa llarga, a partir de les 17.30.

Marc Márquez amb la vestimenta de l'equip Ducati Gresini
Marc Márquez amb la vestimenta de l'equip Ducati Gresini
ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut