Els Spurs guanyen els Utah a la pròrroga (EFE)
NBA

Els Spurs guanyen els Jazz a la pròrroga amb un Aldridge estel·lar (124-120)

Tots dos equips es mantenen a la zona d'accés al play-off

Actualitzat

LaMarcus Aldridge ha aconseguit amb 45 punts la seva millor marca personal aquesta matinada, i ha liderat el triomf dels San Antonio Spurs davant els Utah Jazz a la pròrroga (124-120). El conjunt de Pau Gasol col·lecciona així la seva sisena victòria consecutiva i la primera davant els Jazz en els quatre partits que han jugat aquesta temporada; els Spurs es mantenen sisens de la Conferència Oest. 

El pivot de Sant Boi ha fet quatre punts en els 12 minuts que ha estat sobre la pista. Gasol ha anotat 1 de 5 de tirs de camp, 2 tirs lliures, ha capturat vuit rebots i ha donat una assistència. 

Els Jazz, per la seva banda, han vist trencada una ratxa de 12 victòries consecutives a domicili. Mitchell ha liderat el joc dels de Utah, amb 35 punts, que al final han caigut a la pròrroga. Ricky Rubio ha fet un bon partit, ha anotat 20 punts i ha fet 9 assistències. El base del Masnou ha jugat 40 minuts, en els quals ha encistellat 5 de 10 tirs de camp, 3 de 3 en triples i 7 de 7 des de la línia de personal.

Els Jazz (41-32) es mantenen en el vuitè lloc de la Conferència Oest. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut